Bier-arrangement

Zware Jongens 2 600_600

De Zware Jongens

De Zware Jongens, de schrik van een rijke oom uit een stripverhaal, maar in dit arrangement iets om naar uit te kijken, als je liefhebber bent van bieren met een hoger alcoholpercentage. Dit arrangement is voor een beginner wat minder toegankelijk, maar een aanrader voor de doorgewinterde bierliefhebber. In dit arrangement gaan we wat dieper in op de geur, kleur en smaak van deze ‘onschuldige’ allemansvrienden en mogelijk slinkse bandieten. Bij welke gelegenheid komen deze bieren het beste tot hun recht? 

Prijs: € 25,50 p.p.
Duur:
ca 2½ uur.
Vanaf: 8 personen

REACTIES VAN ONZE GASTEN

Harm

Het was een gezellige, inspiratievolle middag, die ons fietsclubje het komende jaar ongetwijfeld tot grote hoogte zal opstuwen!

Brigitte

Bedankt voor je gezellige uitleg en enorm lekkere bieren. Ik kom zeker nog eens terug!

Bas

Heerlijk dat bier! Zoveel soorten, smaken, voorkeuren, wat wil een mens nog meer? Wij hebben ervan genoten. Het was top!

Nick

Een bijzonder geslaagde avond! Erg genoten van de vele bieren, de goede sfeer en de leuke gastheer!

Peter

Wat een avond! Je gaat naar huis met een ervaring die je vooraf niet verwacht had en achteraf nooit had willen missen!

Angela

Heel erg bedankt voor de supergeslaagde proeverij. Wat een enthousiasme. Ik dacht dat ik geen bier lustte, maar heb toch een hééél lekker biertje geproefd.

Stephan

Wat een passie voor bier! En ongelooflijk veel kennis ook! Je kunt er fantastisch over vertellen. Bedankt en zeer waarschijnlijk tot een volgende keer!

Martien

Superavond gehad! Lekkere bieren geproefd, alles verkeerd geraden, maar wel veel opgestoken over bier! Op en top gastvrij!

Eric

Bedankt voor de hele leuke bierproeverij! We hebben veel geleerd en genoten van het lekkere bier en de hapjes. Je was een goede gastheer in je sfeervolle 'cafeetje'.

Mark

Wat hebben we genoten van de avond! Naast de lekkere biertjes hebben we ook genoten van de leuke en interessante verhalen. Graag tot een volgende keer!

Extra's VOOR NA DE PROEVERIJ

Een bierproeverij duurt ongeveer 2,5 uur. Na afloop is er nog één uur de gelegenheid om na te borrelen. Hierbij is het mogelijk om onderstaande extra's te bestellen.  Onderstaande prijzen (p.p.) komen dus bovenop de prijs van het bierarrangement. De bestelling geldt voor de hele groep. 

Ontwerp zonder titel (49)

Saté met pindasaus

met stokbrood
6,75
Ontwerp zonder titel (49)

Pulled chicken

met naanbrood
7,50
Ontwerp zonder titel (49)

Braadworst

op een hard broodje
6,75
Ontwerp zonder titel (49)

Oma's gehaktbal

op een broodje
6,25

Wilt u het eens beleven?

Neem dan met ons contact op. We maken graag voor ieder gezelschap een unieke proeverij.